Najnovšie recenzie zo sekcie Detské domčeky
Je to peknŷ domček. Dvere a okná sa nedajú poriadne zatvoriť.
- Krásne prevedenie domčeka
- Kvalita plastu vyzerá dobrá
- Veľkosť domčeka vhodná, kupovali sme pre 5 a 3 ročné deti
- Pekné doplnky ku domčeku-kvetináče..
Precízne spraconaný, veľa detailov, ktoré zaujmú dieťa. Vnučka sa v ňom rada hrá
Príliš vysoká cena
- Na pohľad pekné.
Je to krehké. Dlho to nevydrží. Došlo to poškodené. Slabo zabalené. Niekde dobre hodené na roh.
- Produkt prišiel super stave
Domček je taký istý ako na obrázku akurát spodnú časť nemá
- Supe hračka pre vnučku na zahradu,vrelo odporúčam.
Pekný domček na záhradu.
- Pekny
ISO stan s loptičkami PAT
Pridané: 9. februára 2024
(naposledy upravené 9. februára 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Rýchle dodanie, spokojnosť
Vyhodna cena,flexibilita,ochotny personal.
- Domček je pekný farebný,vnučke sa bude páčiť.Dakujem.
Marimex domček detský drevený Vilhelmína
Pridané: 27. augusta 2023
(naposledy upravené 27. augusta 2023)
Zakúpený v marimex.sk
s domcekom sme sokojny . presne ako na obrazku. trebalo nalakovat dosky . postacujuci pre dve male deti .
Smoby domček prírodný My New House rozšíriteľný 2 okná s okenicami 2 okrúhle okná a polovičné dvere 135 cm vysoký
- kvalita plastu je na vyššej úrovni
- dokúpené príslušenstvo nesedí na tento typ domčeka, hlavne kuchynka a najviac nesedí zberač vody
- priložené návodu stoja zaprd...
samotný domček je fajn ale dokúpené príslušenstvo namontovať podla univerzálneho návodu je riadna makačka
- rychla montáž, podrobny navod
domček presne zodpovedá popisu.. je dosť vysoký aj pre 5 ročné deti
- Kvalitný plast
- Pekné farby
- Ešte aj zvonček treba dokúpiť, čo si myslím mohol byť v základnej výbave domčeka.
- ak chcete dokúpiť plastovú podlahu, kuchynku,dvere na okná, sedenie atď., tak konečná cena môže byť dosť vysoká.
Domček nevydrží detské dynamické zaobchádzanie, dvere preskli po hodine hrania... Domček na foto vyzerá podstatne pevnejší ako je v skutočnosti...
Kvalitný produkt, veľmi pekne farby.
Domcek je pekny, plast je taky labilnejsi ale tak snad vydrzi kym sa s nim budu deti hrat. Domcek je na zahrade a zatial (cca mesiac) zvlada pocasie aj deti. Mozem odporucat.
Zobrazujem 1 - 20 zo 277 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...14 Ďalšie »