Najnovšie recenzie zo sekcie Detské domčeky
- Dobrá cena
- Veľkosť
Domček som videla u známych a je skvelý, priestranný, už len detskú kuchynku doňho a neviem o svojej dcére :)
- velmi dobrá hračka ,dcerka mi tam aj večeria ,je to JEJ domček...skvelá vecička
- nemám nič
so spokojná a dcerka tiež
Smoby domček Jura Lodge
Pridané: 13. augusta 2012
(naposledy upravené 13. augusta 2012)
Zakúpený v smobyk.sk
- Veľmi pekný domček,dosť vysoký aj pre 6 ročné dieťa a tiež dosť priestranný. Pekné farby.
- dobrá cena
som spokojná
Marian Plast domček Happy House
Pridané: 3. júla 2012
(naposledy upravené 3. júla 2012)
Zakúpený v Najlacnejšie Hračky
- krasny, prakticky, zmestia sa don styri aj viac deti...
- dvojrocny syn odtrhol hned na druhy den par nalepiek, skoda ze kvietky a ostatne obrazky nie su vytlacene priamo na dome alebo nalepky by mohli byt aspon z nejakej neroztrhatelnej folie
- na strechu sa neda vyliezt ani stupit :-))), celkovo je plast relativne makky
domcek je super, vyzera ze vydrzi viacero sezon, sme velmi spokojni s kvalitou za tuto cenu
- cena, farby, velkost, jednoduche zlozenie
Domcek odporucam vyborna cena, farby, velkost, jednoduche zlozenie, lahko premiestnitelny v pripade potreby.
- super deti sa potešia..
- nič..
ok
- vhodná hračka pre 3 ročné dieťa doma aj na záhrade
overená značka, tovar odporúčam
Hľadala som väčší domček pre deti do záhrady, aby sa v ňom mohli kľudne hrať.
Domček je super. Deti sa v ňom stále hrajú.
Kúpa stála za tú radosť.
Je tam aj zvonček a to deti neuveriteľne teši.
Dobré sú aj otvárateľné dvere a okná.
- Kvalitny plast a pekne zive farby
- Strecha sa tazsie sklada
Pekny domcek ale skor len pre 1 dieta
- je to kvalitny material,vsetko do seba krasne zapadlo,lahke skladanie(poskladala som ho sama za pol hodku:-)casti ako okenice a dvere pekne doliehaju a sedia presne
- zatial nic
mozem len odporucit,domcek je stabilny a pevny.Malemu sa hned zapacil...je vysoky,takze vhodny aj pre vacsie deti.Urcite nam este dlho posluzi.
- Zodpovedá obrázku, veľmi pekné farby a kvalitný plast.
Odporúčam, malý je z neho nadšený. Potešilo aj drobné vybavenie ako : zverák, košík na náradie a otváracia rúra:)
je to veľmi dobrá hračka na záhradu, deti sa v ňom vedia pekne zahrať
- Super domček za skvelu cenu , jednoducha montaž,
- ..
- nič,
pani ktora ho neodporuča asi kupila v zlom obchode, pretože my ho predavame a zatial sme taky problem s chybajucimi sučiastkami mali len jeden a sklad zaslal nahradne diely , nemusel sa vracat cely domček
- Domček vyzeral pekne.
- V balení chýbali plastové súčiastky k jeho montáži. Ak si myslíte, že Vám súčiastky zašlú, tak sa mýlite. Musíte poslať späť celý domček. Takže čistý zisk - náklady na prepravu.
- dobra cena
Krasny,farebny a dostupny aj cenovo
Je pevný a dostatočne vysoký
Zobrazujem 261 - 277 zo 277 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 12 13 [ 14 ]